Nyhed
Halo Design Halo Design IQLight Pendel m/90 blade, Ø40

Halo Design Halo Design IQLight Pendel m/90 blade, Ø40

Fantastisk flot, IQLight Pendel fra Halo Design, designet, samlet og signeret af den danske arkitekt Holger Strøm. Smuk og unik pendel i Special Edition udgave, klar til at hænge op hjemme hos dig. Pendlen her er færdig samlet og består af ialt 90 stk. blade i hvid plast/akryl. Den giver et rigtig flot og behageligt lys. Leveres inkl. 4 meter stofledning, 6,5W LED pære (dæmpbar) og medfølgende svanehals, alt pakket i en fin, stor æske/kasse.
DKK 1.499,00
På lager
Antal:
Beskrivelse
Holger Strøm- designer af IQlight®

Siden slut tresserne, arbejdede Holger Strøm primært som emballage konstruktør af papemballage.

Såvel som emballager, designede han også udstillings systemer, møbler, legetøj m.v, altsammen lavet af karton, og han arbejdede desuden med udviklingen af parametriske CAD systemer for emballagedesign.

I 1973 designede Holger den nu verdenskendte IQlight lampe, et saml selv lampekoncept lavet af interlocking quadralateraler, hvor det blev muligt at skabe lamper i forskellige størrelser og størrelse kun ved at sætte elementerne forskelligt sammen.

Han bor nu i Rønne på Bornholm med sin kone, hvor de nyder deres otium efter et langt liv med millioner af solgte lamper i hele verden.