Filtrer på mærke:
Sorter:

Smukke pærer til din lampe

Der findes så mange simple lyspærer, som ikke gør noget ud af sig selv. Men hvorfor bruge penge på en ordinær lyspære, når du kan få en lyspære som er flot og har sit helt eget udtryk? Det kan højne din lampes æstetiske udtryk, når du bruger en elpære, som har dekorative egenskaber. Typisk er disse lyspærer en form for retro pærer, da de ligner de gamle glødepærer. Med en flot fatning i guldfarve får du den retro pære, der sætter prikken over i’et din indretning.

Især hvis du har en gennemsigtig lampeskærm eller skal benytte lyspæren for sig selv, er det nødvendigt at du anskaffer dig en æstetisk smuk lyspære. Mange er begyndt at bruge en flot ledning til deres lyspærer. Ved at hænge lyspæren i en farverig ledning har du en flot lampe uanset om du bruger elpærer som lamper over dit spisebord, i din entré eller i hver ende af din sofa.

Behøver lyskilden være kedelig. Disse skønne pærer er dekorative i sig selv. Glødepærer kan bruges alene i fatning eller i lampe hvor skærmen er gennemsigtig