Nyhed
SPAR: 50,00
Nordlux Canto Væg, Sort

Nordlux Canto Væg, Sort

Meget populær væglampe. Med Canto vælger du selv lysets form og retning – alt afhængig af ønsker og behov. Derfor har denne lampe også mange forskellige anvendelsesmuligheder – brug den på muren, ved hoveddøren eller i trappeopgangen og lige så smuk inde som ude – kun fantasien sætter grænser. Lampen er født med 2x3W LED og der gives 5 års garanti på lyskilden. Canto leveres inkl. 2x4 lysmønstre. No.1 Living får levering fra dag til dag, så du kan rolig bestille på nettet
DKK 549,00 DKK 499,00
På lager
Antal:
Beskrivelse

Design for the people.

Sådan lyder den nye vision for Nordlux. De vil skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og i en kvalitet, som holder – år efter år. Fedt design er nemlig ikke forbeholdt de få. Tværtimod. Deres stilsikre produkter inviterer alle med, og giver den brede befolkning mulighed for at blive designere i eget hjem.

Altid. Innovativ frontløber. Nordlux har store ambitioner – og noget at have dem i. Hos dem starter succes med innovation. Kun herved kan vi sikre, at vores produkter matcher de globale impulser – og måske endda er et skridt foran. Innovation kan dog ikke gøre det alene. I kombination med et evigt fokus på resultater, service, et stærkt team og ikke mindst kundens behov sikrer vi, at Nordlux altid er frontløber på markedet.

Når nordlux udvikler lamper, gør de det med god samvittighed. Det betyder, at de tager et stort socialt og miljømæssigt ansvar i hverdagen. Lige fra de første streger bliver sat til den færdige lampe står klar i forretningen. Et førende design handler nemlig også om at behandle mennesker og miljø ordentligt.

Specifikationer
Materiale: Aluminium
Glasfarve: Hvid
Højde: 10,5 cm
Bredde: 8 cm
Fremspring: 10 cm
Fatningstype: LED MODUL
IP Grad: IP44
Klasse: Klasse 1 (Jord)
Parallelforbindelse: Muligt