Nyhed
SPAR: 90,00
Normann Copenhagen Folk Lysestagebakke Lys Blå

Normann Copenhagen Folk Lysestagebakke Lys Blå

For Normann Copenhagen har den danske designer Simon Legald designet en serie af tidløse lysestager, der er skabt til at kunne kombineres på kryds og tværs. Serien består af fire forskellige lysestager og en bakke i et enkelt og minimalistisk formsprog. Silhuetterne, der hverken er runde eller firkantede, giver Folk karakter og gør udtrykket unikt.
DKK 199,00 DKK 109,00
På lager
Antal:
Beskrivelse
Simon Legalds design er bl.a. kendetegnet ved hans omhyggeligt velovervejede detaljer. Til Folk har han arbejdet med former, størrelser og forhøjninger, så de små lysestager passer perfekt inden i bakkerne. Holdernes asymmetriske placering på foden er en diskret detalje, der tilfører dynamik til designet.
 
Simon Legald forklarer: ”Jeg ville gerne skabe en lille familie af sammenhængende produkter. Stagerne skulle have hver sit udtryk, men dele samme dna. Det var vigtig for, at de forskellige dele både kunne fungere alene og sat sammen med de andre stager i flokken.”
 
Folk består af fem forskellige dele, der hver kommer i to forskellige farver. Seriens farver strækker sig fra tre klassiske grå nuancer til lys blå, bordeaux og gul. Farverne er valgt for at give spil i serien og gøre det let at sammensætte stagerne, så de passer til ens smag og indretning.
Specifikationer
Farver: Lys grå, grå, mørk grå, lys blå, bordeaux, gul
Materiale: Zink
Mål;
Lysestagebakke: H: 16,5 cm x L: 18,8 cm x D: 9,8 cm
Høj lysestage: H: 12,6 cm x L: 10,5 cm x D: 9,3 cm
Lav lysestage: H: 3 cm x L: 10,5 cm x D: 9,3 cm
Fyrfadsstage: H: 2,6 cm x L: 10,5 cm x D: 9,3 cm