Nyhed
SPAR: 120,00
Propaganda Rivsalt, Saltblok BBQ

Propaganda Rivsalt, Saltblok BBQ

Saltblokken fra Rivsalt fører dine grill-aftener til helt nye smagsoplevelser, og du får det mest velsmagende grill mad. Perfekt gaveidé til den store grillmester.
DKK 299,00 DKK 179,00
På lager
Antal:
Beskrivelse

Tænd grillen og følg de 6 trin i nedenstående beskrivelse. Så ender du med at få det mest velsmagende grill mad.

1. Før første anvendelse af saltblokken fra Rivsalt anbefales det, at du tørrer saltblokken af med en fugtig klud e.lign. Put herefter olie på overfladen, hvor maden skal tilberedes. 

2. At varme saltblokken op tager tid - især de første par gange, du benytter saltblokken anbefales det at opvarmningen sker langtsomt. 

Bruges en kulgrill skal saltblokken som udgangspunkt ligge i modsatte side end kullet, for at undgå direkte varme. Bruges en gasgrill bør du tænde grillen ved laveste varme og opvarme saltblokken i minimum 15 ved laveste varme. Skru løbende op for varmen, og efter ca. 35 min. vil saltblokken være klar til brug (ca. 250o C - har du ikke et infrarødt termometer, kan du prøve at sprøjte lidt vand på blokken - forsvinder det straks burde saltblokken være varm nok).

3. Læg grillmaden på saltblokken. Er det første gang, du bruger saltblokken BBQ, så start ud med lidt af gangen, til du vender dig til denne madlavningsproces. Husk at bruge køkkenredskaber af metal og ikke af plastik.

4. Når kødet og/eller grøntsagerne er færdige på grillen, tager du maden af og kan lade saltblokken ligge på grillen. Skrab eventuelle madrester af. 

5. Før du rengører saltblokken, så lad den køle af i mindst en time. Brug en skuresvamp e.lign. til at tørre saltblokken af. Brug IKKE sæbe til rengøringen. Forsøg at holde saltblokken så tør som muligt gennem rengørings processen, og tør evt. efter med en tør klud, viskestykke eller lignende. 

6. Bør opbevares tørt.

Salt er et kompliceret og uforudsigeligt stof, der kan derfor komme revner i saltblokken efterhånden, som den bruges. Saltblokken kan desuden tage farve med tiden afhængig af, hvad der bliver tilberedt på saltblokken. 

Hygiejne: Salt er selvdesinficerende, og bakterier kan derfor ikke leve på salt. 

Salt fra Himalaya

Vægt: 3,2 kg